Stained Glass ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΑ Βιτρώ τηλ. 6981 406 586

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ

Καλώς Ορίσατε στον Ορθόδοξο-Πατερικό Βιβλιοχώρο !!
Τα Βιβλία μας θα σας ταξιδέψουν στα άδυτα της Αγίας Γραφής, της Πατερικής Σοφίας και της Νηπτικής-Γεροντικής Πολιτείας !!

Καλό σας ταξίδι!!

Τρίτη

5.ΑΝΘΗ ΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ



Το Βιβλίο αυτό δεν είναι ένα απλό, κοινό Γεροντικό, αλλά πρόκειται για μία πρωτότυπη αξιολογική έκθεση του Ορθόδοξου βιώματος της Πατερικής σοφίας και της Γεροντικής πολιτείας. Είναι ένα σύνταγμα πνευματικών πληροφοριών βιωμένης χάριτος, μία αληθινή συλλογή από ψυχωφελή κατορθώματα πατέρων, αββάδων και αμμάδων, ησυχαστών, ασκητών και ασκητριών. Είναι το Ευαγγέλιο του Χριστού εφαρμοσμένο στην καθημερινή ζωή. Εδώ η Πατερική σοφία παρουσιάζεται εφαρμοσμένη από τη γεροντική πολιτεία, από τη φωτεινή πορεία των αββάδων της ερήμου. Επίσης όπως φαίνεται μέσα από τα πατερικά κείμενα δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχική καθαρότητα, που κατά κοινή πατερική ομολογία τιθασεύει ακόμη και τα άλογα και άγρια ζώα και μεταφέρει τον άνθρωπο στην προπτωτική κατάσταση και τον καθιστά βασιλέα της όλης δημιουργίας.
Το περιεχόμενο του πονήματος αυτού ταξινομημένο σε εννέα κεφάλαια με ποικίλες παραγράφους και υποπαραγράφους, θυμίζει κατά πατερική έκφραση (Ιωάννης Ευκρατάς), έναν εαρινό λειμώνα γεμάτο ελκυστικότητα από την ποικίλη βλάστηση των ανθέων.

Σελίδες: 344
Τιμή: 20 Ευρώ
Εκδόσεις Ι.Ναού Αγίων Ραφαή,Νικολάου & Ειρήνης
Κεντρική Διάθεση-Παραγγελίες στο Τηλέφωνο: 6981 406 586
e-mail:ergastiri-vitro@live.com